Cases d'acolliment Esdeveniments Hores socials (SH) Programa de joves

Mo:Mo Fest a Siphal

Joves Amics del Nepal

Els Mo:Mo, uns dumplings nepalesos deliciosos, van ser els protagonistes el passat 20 de gener, quan els nostres joves van presentar el “Mo: Mo Fest” a Siphal Children’s Home, casa d’acollida propietat de la Nepal Children’s Organisation (NCO), que acull infants i joves amb els pares a la presó, i on els joves del Projecte Jove d’Amics del Nepal treballen regularment donant classes de repàs als nens i nenes del centre.

Durant el festival, els nois van fer Mo:Mo per uns 90 nens, incloent el pudding d’arròs i el vegetarià (Kheer) per uns 15 nens amb diferents discapacitats.

Amb la dedicació especial dels nostres joves i nens de Siphal, vam poder completar amb èxit el festival en 3 o 4 hores. Els nens de Siphal van estar molt actius i dedicats durant la jornada, ajudant a preparar Mo: Mo i a cuinar els kheer.

Els festivals de menjar són esdeveniments molt útils per als nens, ja que cuinant gaudeixen molt i aprenen a fer coses junts, treballant en equip amb un objectiu comú.

 

  • Joves Amics del Nepal