Bhimphedi CH

Els nens de Bhimphedi marxen d’excursió

Casa d'acollida Amics del Nepal

El passat mes de desembre els nens de Balmandir-Bhimphedi van anar a Nawalparasi a visitar el temple CG Shashwat Dham.

Aquest tipus d’activitat sempre és una experiència per tots ells, doncs no és un tipus d’activitat habitual en el seu dia a dia.

Shashwat Dham és un temple nou que pretén ser un destí que serveixi per assolir fortalesa espiritual, exposar-se al coneixement transmès a través de generacions per sants i savis de temps vèdics i experimentar la veritable naturalesa del nostre ésser interior com són l’amor i l’alegria.

Els nens van preparar un pícnic ells mateixos així que, a més de la visita i la part del temple, els nens de Balmandir van muntar una campanya de neteja davant del lloc de pícnic. Van estar recollint plàstics i closques d’aliments que estaven escampades per arreu. Van recollir tot en els cubells d’escombraries i fins i tot van practicar la conscienciació, doncs van anar també a les petites botigues locals per demanar que parlessin amb els seus clients per no llençar les escombraries a terra, sinó dins des cubells.

Després de l’activitat vam tornar a Bhimphedi al voltant de les 6 de la tarda. La veritat és que va ser un gran dia en el qual no van realitzar només una interessantíssima visita, sinó que els nens van poder també fer un servei social per a la comunitat.

 

  • Casa d'acollida Amics del Nepal