Programa de joves Voluntariat de salut

Taller informatiu VIH

Joves Salut Amics del Nepal

El 17 de gener de 2018 els joves d’Amics del Nepal van rebre un  taller amb el tema VIH / SIDA.

Sota la base “Estar infectat amb el VIH (virus d’immunodeficiència humana) no significa que s’estigui malalt o es tingui la malaltia (SIDA)”, els joves van aprendre que es pot estar infectat i estar perfectament saludable (seguint les pertinents revisions mèdiques).

Bobby Singh Thakuri, de la FOUNDATION HEALTHCARE de la SIDA, va dur a terme un taller amb els joves del Projecte Jove d’Amics del Nepal per explicar-nos què és el VIH i què és la SIDA i els problemes i entrebancs que pateixen les persones infectades pel VIH o que pateixen SIDA a la nostra societat. Tots necessitem saber més sobre aquests temes per no discriminar i donar suport a persones portadores del VIH o malaltes de SIDA. Anem a obtenir més tallers i xerrades per conèixer millor el VIH i la SIDA.

En una societat com la nepalesa, sovint tancada en qüestions com la SIDA, és important que els joves madurin la idea de la no discriminació de qualsevol tipus: ja sigui per qüestió de raça, gènere, malaltia u orientació sexual.

És per això que es seguiran fent aquest tipus de tallers regularment al Centre d’Activitats d’Amics del Nepal a Kathmandu.

Volem donar les gràcies especialment a la Paula Minguell, metgessa i ex vocal de la Junta d’Amics del Nepal, per donar-nos suport i ensenyar-nos el bon camí.