Joves Salut

Taller informatiu VIH

Joves Salut Amics del Nepal

El 17 de gener de 2018 els joves d’Amics del Nepal van rebre un  taller amb el tema VIH / SIDA.

Sota la base “Estar infectat amb el VIH (virus d’immunodeficiència humana) no significa que s’estigui malalt o es tingui la malaltia (SIDA)”, els joves van aprendre que es pot estar infectat i estar perfectament saludable (seguint les pertinents revisions mèdiques).

Bobby Singh Thakuri, de la FOUNDATION HEALTHCARE de la SIDA, va dur a terme un taller amb els joves del Projecte Jove d’Amics del Nepal per explicar-nos què és el VIH i què és la SIDA i els problemes i entrebancs que pateixen les persones infectades pel VIH o que pateixen SIDA a la nostra societat. Tots necessitem saber més sobre aquests temes per no discriminar i donar suport a persones portadores del VIH o malaltes de SIDA. Anem a obtenir més tallers i xerrades per conèixer millor el VIH i la SIDA.

En una societat com la nepalesa, sovint tancada en qüestions com la SIDA, és important que els joves madurin la idea de la no discriminació de qualsevol tipus: ja sigui per qüestió de raça, gènere, malaltia u orientació sexual.

És per això que es seguiran fent aquest tipus de tallers regularment al Centre d’Activitats d’Amics del Nepal a Kathmandu.

Volem donar les gràcies especialment a la Paula Minguell, metgessa i ex vocal de la Junta d’Amics del Nepal, per donar-nos suport i ensenyar-nos el bon camí.