Bhimphedi CH Voluntariat

Uns dies a Balmandir

Bhimphedi Amics del Nepal

A Balmandir sempre hi ha feina a fer i coses per reparar. Un any més la visita del Tonyo ens ha permès fer tot un seguit de millores: S’ha renovat el terra de l’habitació d’estudi, s’ha pintat tota la glorieta, s’ha arreglat i pintat el tobogan i els gronxadors, s’han reparat les teles mosquiteres de totes les finestres que estaven trencades, s’han comprat gots metàl·lics, material d’oficina, material de neteja, bombetes i material de cures per equipar bé la farmaciola.

Aquest mes tocava plantar patates. Amb la coordinació dels estudiants agrònoms de la UPC i l’ajuda del Tonyo i els nens i nenes de Balmandir s’ha decidit augmentar l’espai per la plantació. Aquest fet ha obert un nou problema: els punts d’aigua de l’hort no donen a l’abast per regar una superfície tan gran. Per això s’ha comprat un tanc d’aigua nou de 1000l, manegues noves, aixetes i 4 aspersors per poder abastir la nova zona de conreu.

S’ha comprat pintura i pincells per pintar tot el porxo que utilitzem d’estenedor per la roba d’un color verd fosc que el fa més net i bònic. Ha estat una setmana de feina, primer el vam haver de rentar i després pintar. Ho hem anat fent mica en mica amb poca col·laboració dels nens… Però després de parlar amb els més grans i dir-los que han de col·laborar més amb les feines de millora de la casa, aquests han respost de la millor manera possible, i l’endemà van agafar els pinzells i la pintura que ens havia sobrat i van pintar tot el que van poder, fins que la pintura es va acabar. Ara a Balmandir regna el color verd fosc, fa molt de goig!

Gràcies un any més, a l’Amic Tonyo, als Amics de Benicarló i a la penya del setrill que li donen suport !

Podeu seguir el dia a dia de la casa d’acollida de Bhimphedi al blog

http://amicsnepal.blog.pangea.org/ca/

 

  • Cases d'Acollida Amics del Nepal