Classes experimentals (EL) Programa d'infants

Distribució de roba d’hivern 2024 a EL

Amics del Nepal realitzem activament diverses activitats relacionades amb la salut durant tot l’any per donar un suport constant i assegurar un aprenentatge continu per als alumnes. Amb la creença que cada infant mereix una vida digna i saludable, es va realitzar una distribució de roba d’hivern el 27 de gener. Cada alumne de vuitè, nové i desé curs d’EL va rebre articles de roba d’hivern que constaven d’un conjunt de jersei amb caputxa, guants i un buf. L’objectiu principal d’aquesta distribució era assegurar el confort i el benestar de tots els alumnes mantenint-los calents durant els mesos més freds. Als alumnes els va encantar poder triar l’estil dels seus articles de roba d’hivern!

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: