Classes experimentals (EL) Programa d'infants

Comença el quart trimestre d’EL

El 20 de gener, el projecte d’Aprenentatge Experiencial (EL) d’Amics del Nepal va iniciar el seu quart trimestre al Centre d’Activitats. Aquesta sessió es centra particularment en els drets de les dones, oferint als estudiants l’oportunitat d’analitzar i desenvolupar una perspectiva crítica sobre el tema. Tretze estudiants dels graus vuitè i novè estan participant en la sessió, mostrant la seva curiositat per aprendre més sobre les normes socials i els estereotips de gènere que enfronten les dones.

La sessió inicial va començar amb activitats divertides per energitzar els estudiants, fomentant el treball en equip, la col·laboració i els llaços socials entre els estudiants. Els estudiants van compartir activament el seu coneixement i percepcions sobre els drets de les dones i la seva importància en la generació actual. Posteriorment es va treballar sobre els drets de les dones i es va veure una pel·lícula centrada en els estereotips de gènere i els prejudicis contra les dones de la societat, de la què posteriorment es va reflexionar sobre la pel·lícula, aplicant les seves habilitats de pensament crític per representar visualment alguns dels reptes que enfronten les dones en la societat nepalesa. Van compartir les seves observacions sobre diversos estereotips de gènere representats a la pel·lícula i van explicar les seves preocupacions escollides relacionades amb els drets de les dones.

Aquestes sessions tenen lloc cada dissabte al Centre d’Activitats i tenen el propòsit de fer de l’aprenentatge una experiència divertida amb activitats i d’encoratjar els estudiants a ser creatius i pensar més críticament. Les pròximes sessions d’EL continuaran centrant-se en els drets de les dones, ajudant els estudiants a entendre les dificultats que enfronten les dones a la societat.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: