Alfabetització de dones (WLP) Programa d'expansió

Distribució del llibre de WLP nivell 3 a Bhimphedi

El Projecte d’Alfabetització de Dones (WLP) d’Amics del Nepal ha creat els seus propis llibres de text en nepalès per a les seves beneficiàries. Els llibres són materials de suport per a les dones que estan aprenent a llegir i escriure en nepalès. El projecte ha completat amb èxit la implementació dels nivells 1 i 2 a Bhimphedi, on les dones ara poden llegir i escriure paraules en nepalès.

El 25 de juny es va distribuir els llibres de tercer nivell del WLP entre les dones participants de Bhimphedi. També es van proporcionar materials d’escriptura per a les seves classes. Durant el programa de distribució hi van assistir 14 dones. El llibre del nivell 3 inclou una revisió del llibre del nivell 2, formació i estructura de frases, presentació personal i exercicis bàsics de numeració. La característica més engrescadora del llibre és que hi ha exercicis creatius a cada nivell que les dones poden gaudir realitzant-los. El projecte espera que aquests llibres ajudin les dones a millorar les seves habilitats d’alfabetització.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: