Alfabetització de dones (WLP) Programa d'expansió

Visita de camp del Projecte d’Alfabetització de Dones a White Gumba

Les excursions són una de les millors maneres d’explorar, observar i enriquir el nostre coneixement. El projecte d’Amics del Nepal realitza aquestes visites de camp i activitats de recreació pels seus beneficiaris i beneficiàries, d’acord amb l’objectiu d’aprenentatge experiencial. El passat mes d’abril, es va realitzar una visita de camp al Monestir White Gumba amb les beneficiàries del Projecte d’Alfabetització de les Dones com a esdeveniment final de l’any acadèmic 2022/23. Hi va haver un total de 14 participants, juntament amb una facilitadora del programa de dones i una interna.

White Gumba (Seto Gumba) és un monestir budista situat al Municipi de Nagarjun, al Districte de Katmandú. És un lloc cultural ple de bellesa natural, arquitectura i cultura tibetana. La visita va ser una activitat recreativa i d’aprenentatge per a les dones del nostre projecte d’alfabetització. De camí de tornada a casa, també van visitar Swayambhunath, que és un antic lloc religiós situat a un turó de Katmandú. Com que tots dos llocs es troben a la part superior de la muntanya, les dones van poder gaudir de la vista espectacular de la vall de Katmandú, i gaudir de les visites.