Programa de joves Setmana social (SW)

El curs post SEE 2023, en marxa

El Curs post SEE (Examen d’Educació Secundària) de l’edició 2023/2024 va començar l’11 d’abril al Centre d’Activitats amb 15 joves. 5 joves es van presentar amb èxit a l’examen SEE del 2023 i van ser promoguts del Programa Infantil d’Amics del Nepal al Programa Jove. 3 joves de Bhimphedi Balmandir van poder unir-se al Curs SEE al Centre d’Activitats. I s’hi han inscrit 6 joves nous de dues escoles públiques: Siphal i Shram. El Curs SEE 2023 es basa en el tema “Medi ambient i sostenibilitat”, on els joves aprendran sobre diferents conceptes de medi ambient i podran identificar els problemes ambientals actuals.
El Curs SEE es duu a terme 5 dies a la setmana (de dilluns a divendres) de 8:00h a 12:00h durant 9 setmanes. L’objectiu principal del curs és contribuir a l’aprenentatge dels joves i desenvolupar habilitats de vida sostenible basades en les 5C: Creativitat, Pensament Crític, Comunicació, Col·laboració i Cures. Es faran visites de camp i sessions amb oradors convidats per donar suport i millorar el procés d’aprenentatge.
Al final del curs, els i les joves podran analitzar críticament els problemes ambientals i trobar-hi solucions sostenibles. Un dels principals resultats del Curs SEE és dur a terme tallers escolars a 2 escoles públiques amb els estudiants de sisè grau sobre el tema de la gestió dels residus com un important problema ambiental.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: