Classes per projectes (PBL)

Visita al museu de Taragaon

L’11 de març, es va realitzar una visita de camp amb el nostre grup d’Aprenentatge Basat en Projectes (PBL) al Museu de Taragaon. Es va realitzar una exposició d’art pel Fòrum Nacional de Dones Indígenes (NIWF), on els nostres estudiants van poder observar les pintures que van ser creades per 15 dones joves de Shankharapur. Hi va haver un total de 22 estudiants juntament amb el nostre internat del programa infantil i personal. L’objectiu principal d’aquesta visita de camp va ser donar una introducció bàsica sobre les dones indígenes que es relaciona amb el tema del quart trimestre de PBL7, Drets de les Dones. Els estudiants de PBL6 també van relacionar les arts exhibides amb el seu tema del tercer trimestre de solidaritat, i també havien creat algunes peces d’art increïbles. Tots els estudiants van ser orientats per un membre de NIWF i se’ls va donar temps per explorar i fer preguntes sobre les pintures.

Tots els estudiants van gaudir molt de les obres d’art exhibides i estaven fascinats ja que els artistes tenien la mateixa edat que els nostres estudiants. Les exposicions d’art són una forma agradable d’explorar i desenvolupar les habilitats de comunicació i cognitives dels estudiants. Amics del Nepal seguirà portant les nostres estudiants a diferents exposicions, centres esportius i llocs històrics per oferir exposició i intercanvi comunitari a través de visites de camp.