Esdeveniments General Notícies

La trobada anual 2022 reuneix un centenar de persones

El passat diumenge 27 de novembre un centenar de persones van participar a la tradicional Trobada Anual d’Amics del Nepal, que va tenir lloc al centre cívic La Violeta de Gràcia, a Barcelona.

Va ser una vetllada familiar que va comptar amb un ampli programa d’activitats. Els assistents van ser rebuts amb la Tika, seguint la tradició nepalesa. A continuació, de la mà de l’equip de voluntaris de Barcelona, es van presentar amb detall les dues principals novetats que ha engegat aquest any l’associació. D’una banda, les beques post-batxillerat, que s’han començat a concedir durant aquest any. D’altra banda, el nou projecte de sensibilització a Catalunya (el Doc-Fest: https://www.amicsnepal.org/coneix-nos/school-doc-fest) en què participen escoles del país i els i les beneficiàries d’Amics del Nepal.

Els assistents a la trobada també van poder gaudir d’una exposició de dibuixos fets per infants del Nepal i Catalunya, en el marc d’un projecte d’intercanvi realitzat per l’estudi Tinta i Vi de Sant Esteve Sesrovires (https://www.amicsnepal.org/2022/06/la-inauguracio-dart-tot-un-exit/). Les obres es van subhastar per recaptar fons per seguir impulsant noves iniciatives al Nepal.  

Com a cirereta del pastís, l’acte va comptar amb la participació d’alumnes del Conservatori Municipal de Música de Barcelona, que van sorprendre i emocionar amb una peça composada pel Gerard López, del haiku titulat “On kindness”, escrit per la Kavita Gurung, la directora de projectes al Nepal:

You plant two seeds deep,
ain’t no mountain high enough,
thousand flowers bloom.

I com ja és tradicional, l’acte va concloure amb una rifa de Nadal on es van sortejar nombrosos lots de productes, i amb l’organització d’una parada solidària, on els amics i amigues de l’associació van poder comprar loteria de Nadal, el nou calendari per a l’any 2023 i molts productes del Nepal i merchandising, idonis per regalar a la família o amics en aquestes dates tan especials.