Programa de joves Setmana social (SW)

Inici Curs Social Week 11.B

El curs de la Setmana Social 11B va començar amb els i les joves de classe XI el 7 de novembre, basant-se en el tema “Solidaritat”. L’objectiu principal és orientar l’alumnat sobre la solidaritat i com fer tallers escolars. Durant el curs, els i les joves prepararan dos tallers escolars basats en la “Gestió de Residus Sòlids” i en la “Seguretat Cibernètica” dins del tema de la solidaritat.

Els i les joves participen activament en la construcció d’aquests tallers, els quals es presentaran a diverses escoles de Lalitpur i de la vall de Katmandú. El taller de maneig de residus sòlids s’impartirà amb els alumnes de classe VI i VII, mentre que el taller de Ciberseguretat es desenvoluparà amb els de classe VIII i IX.

Els temes anteriors del Curs After SEE de Medi Ambient i Sostenibilitat, i els de la Setmana Social 11.A sobre Drets Cívics i Conscienciació Juvenil funcionaran com a temes fonamentals per a aquests tallers.

Els i les joves han començat a visitar diverses escoles des del 22 de novembre. L’objectiu és completar 6 tallers a diferents escoles de Lalitpur i de la vall de Katmandú, entre els quals ja s’han realitzat 4 tallers escolars fins a l’1 de desembre de 2022. Al final, els estudiants presentaran les seves experiències d’aprenentatge i troballes durant el esdeveniment final de la Setmana Social 11. sessió B.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: