Classes experimentals (EL)

Acte final sobre els drets de la infància 2022

Les 8 sessions setmanals d’Aprenentatge Experimentals (EL) sobre els drets de la infància van tenir el seu final amb un petit acte organitzat pels alumnes. Aquests alumnes de 8è, 9è i 10è han participat en diverses activitats com ara investigació, creació de presentacions, collages, visualització de vídeos i activitats de pluja d’idees per tal de familiaritzar-se amb la comprensió del tema al llarg de les sessions d’aquest bloc. Vam començar el bloc el 30 de juliol de 2022.

A l’acte, els alumnes van presentar una cançó col·lectiva sobre els drets humans i una dansa cultural. Els quatre alumnes de 10è també van oferir les seves opinions sobre els drets i problemes de la infància en forma de discursos. El públic estava format per alumnes de PBL d’Amics del Nepal (infants de 6è i 7è), així com per alguns participants joves. Però aquests infants no es van limitar a fer d’audiència, també van mostrar els seus vídeos que havien creat durant les seves pròpies classes. Els vídeos van agradar molt, sobretot pels missatges sobre els problemes infantils.

Després del breu acte vam gaudir d’un berenar i vam fer fotos de grup. Les properes classes sobre el tema “La solidaritat” començaran després del festival de Dashain.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: