Suport a les famílies

Reunió familiar Aprenentatge Experimental (EL)

L’11 de juny es va fer una reunió de suport familiar amb els pares i les mares de l’alumnat d’Aprenentatge Experiencial (EL). L’objectiu de la reunió va ser recollir els comentaris dels familiars sobre l’aprenentatge i la participació dels i les estudiants al Centre d’Activitats i orientar-los sobre les activitats del Programa Infantil.
A més d’orientar i rebre feedback sobre les sessions de l’alumnat, també es va fer una activitat sobre l’empatia. El propòsit de l’activitat va ser desenvolupar una millor comprensió i acceptació davant de diferents punts de vista i crear un ambient de creixement personal dels nens i nenes. Durant aquesta activitat, els familiars van compartir alguns moments importants amb els seus fills i filles a través de dibuixos i poemes. Va ser molt emotiu veure’ls compartir i participar amb entusiasme a l’activitat.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: