Alfabetització de dones (WLP)

Visita de WLP al Museu del Palau de Narayanhiti

Les excursions són sempre una bona manera d’explorar, ampliar i enriquir l’aprenentatge. Els projectes d’Amics del Nepal van organitzant diferents excursions i activitats educatives per als i les beneficiàries relacionades amb els objectius d’aprenentatge experiencial.

El 7 de maig, les dones participants, el personal i les col·laboradores del Projecte d’Alfabetització de Dones (WLP) de Katmandú van fer una excursió al Museu del Palau de Narayanhiti. Hi van participar un total de 13 persones, incloent-hi el personal i les col·laboradores, i l´excursió va ser una activitat recreativa i d´aprenentatge per a totes les dones. L’objectiu principal de la visita al museu Narayanhiti era que fos educativa i interessant. El museu Narayanhiti, que anteriorment era un palau, va ser la llar de tots els governants Shah del Nepal.

El museu és un gran lloc per aprendre sobre la història del Nepal i els seus governants anteriors. A través d’aquesta visita, les dones van poder veure els mobles antics i la col·lecció d’art que ha estat al palau durant segles. També van tenir l’oportunitat de contemplar tota la decoració i l’estil de vida amb què gaudien els membres de la reialesa dins els murs del palau. Aquesta visita va permetre a les dones entreveure i reflexionar sobre la nostra història. 

En conclusió, l’excursió va ser interessant i atractiva per a elles, ja que per a moltes va ser la primera visita al museu.