Namuna Bari Programa d'expansió

La importància de consumir vegetals de fulla verda

Durant els últims dos anys el projecte Namuna Bari ha realitzat diferents tallers i activitats educatives per als nens, els joves i el personal de Balmandir, Bhimphedi. Aquests tallers són una forma d’ampliar i fomentar els seus coneixements en agricultura i involucrar-los en el projecte Namuna Bari.

El 28 de desembre i durant tres dies es va dur a terme un taller per a 12 nens i nenes de primària de Balmandir i va tractar sobre la importància de consumir vegetals de fulla verda. L’objectiu principal d’aquest taller va ser que els nens i nenes exploressin i coneguessin la importància de consumir vegetals de fulla verda cultivats a l’hort. Atès que les nenes i els nens eren bastant petits, el taller es va dissenyar d’una forma senzilla i bàsica per fer-l’ho amè i comprensible. Al llarg del taller es van utilitzar diferents recursos artístics i audiovisuals com vídeos, presentacions en powerpoint, pintures i cançons. A la mainada també se’ls van presentar noves verdures per ampliar el seu vocabulari.  

El taller va ajudar als nois i noies a conèixer els beneficis dels vegetals de fulla verda. D’altra banda, la sessió ens va ajudar a conèixer les seves preferències davant els diferents tipus de verdures. Aquestes activitats continuaran desenvolupant-se en els propers dies.

El projecte Namuna Bari és possible gràcies al suport de l’Ajuntament de Montornés del Vallès i ha estat possible durant el periode 2018 – 2020 gràcies al suport d’Ateneu del Món i l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.