Programa de joves

Noves classes en línia: EDP

Incapaç d’obrir les portes a causa de la pandèmia del Covid-19, el Centre d’Activitats Amics del Nepal ha iniciat diferents classes en línia amb joves de 15 a 17 anys, dividits en dos grups: Joves que van aprovar els exàmens SEE, i nens dels graus 9 i 10.

Aquestes classes en línia han estat titulades “EDP” (English Development Program). Amb les EDP pretenem desenvolupar i millorar les habilitats de l’idioma dels nostres beneficiaris, així com facilitar-los eines per a la vida moderna (creativitat, pensament crític, col·laboració, comunicació, afecte).

Per desenvolupar aquestes classes, utilitzem l’enfocament i diversos mètodes d’aprenentatge experiencial orientats a l’estudiant.

Esperem impulsar aquest tipus de formació EDP en línia i ajudar els nostres joves a aprendre, créixer i comprendre millor els problemes comuns de tot el món.

Amb el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès