Notícies Programa d'expansió Programa d'infants

Ajuda per l’emergència Covid-19 del mes de juliol

El món està travessant un moment crucial de la pandèmia de la COVID-19 i enmig de la situació de bloqueig a nivell nacional, moltes persones, especialment els assalariats diaris, s’han vist directament afectats a tot el món. El 21 de juliol, el Govern del Nepal va anunciar la decisió de posar fi al bloqueig nacional complet que s’havia imposat des del 24 de març, mentre que els casos de COVID-19 encara estan en alça amb nous casos cada dia.

Tot i que el bloqueig no és complet, les persones encara s’enfronten a dificultats per tornar a obtenir els ingressos necessaris. Atès que la majoria dels sectors encara estan tancats, les persones s’enfronten a la desocupació, els treballadors migrants que han tornat estan tractant de trobar noves feines i moltes famílies encara lluiten pels subministraments bàsics d’aliments i higiene.

Com ja vam fer durant el mes de juny, durant el mes de juliol ens vam posar en contacte amb totes les famílies dels beneficiaris d’Amics del Nepal per avaluar la seva situació i poder proporcionar una segona ronda de subministraments alimentaris bàsics a les famílies, depenent de la mida de la família i les seves necessitats. Els materials d’ajuda proporcionats van consistir en arròs, llenties, arròs inflat, farina, oli, sal i sabó. Juntament amb això, les famílies també van rebre diners en efectiu per cobrir les despeses de combustible per cuinar. Els materials de socors es van lliurar a 25 famílies al Centre d’Activitats de Katmandú d’Amics de Nepal a Chabahil el 26 de juliol de 2020.

L’equip de Katmandú vol agrair tot el suport rebut per fer possible aquesta acció d’emergència als ajuntaments de Castellar del Vallès i Sant Quirze del Vallès:

i als donants del projecte de micromecenatge: https://www.migranodearena.org/reto/22114/covid19-amics-del-nepal-responde