Bhimphedi CH Cases d'acolliment Notícies

Els infants de Balmandir contra el covid19

A Nepal, fins el moment, han aconseguit evitar que es propagui el covid19, però han pres fortes mesures per a que continuï essent així. Ja des del 10 de març van començar a posar fortes restriccions en l’obtenció de visats, començant pels països més afectats, i posteriorment, per a totes les entrades al país. I limitant-les a nepalesos que volguessin tornar al país, però amb l’obligació de restar a casa en quarantena.

Després de detectar un cas, d’una jove nepalesa, que havia vingut de França, el govern del Nepal va declarar que es començava el dia 22 de març el confinament de tota la població (tot tancat, i amb la policia força estricta permetent només certs serveis mínims de distribució d’aigua i hospitals). De moment el confinament està confirmat fins el 4 de abril, però pot ser que s’allargui per prevenció. De moment s’han detectat 5 casos (nepalesos provinents de diferents països que estaven en quarantena). Creuem els dits per a que segueixi controlat.

A la casa d’acolliment de Bhimphedi estan confinats i seguint les indicacions d’higiene de les que s’estan fent difusió per tot Nepal gràcies a les xarxes socials, als canals de televisió i diaris. Podeu veure el video que han fet els infants de la casa d’acolliment de Bhimphedi per a col·laborar en la conscienciació de les mesures per evitar la propagació del Covid19.

Be safe, stay at home!