Programa de joves

Tancament del programa de Joves “Social Week Project 2019/20”

El programa de Joves Social Week 2019/20 va tenir el seu tancament amb motiu del Dia Internacional de la Dona. El projecte d’Amics del Nepal que està enfocat als joves s’ha dividit en quatre trimestres: After SEE, Social Week.01, Social Week.02 i Social Week.03, i estaven basats en temes i esdeveniments socials. El projecte final de la Social Week.03 tractava sobre la violència de gènere i es va presentar el 8 de març, el mateix Dia Internacional de la Dona.

Al treballar en aquest projecte, els joves van estar exposats a diverses iniciatives socials que els van permetre desenvolupar les seves habilitats personals. Visites de camp, sessions amb conferenciants convidats, aprenentatge basat en projectes … Mentre se sotmetien a cadascuna d’aquestes actuacions (projectes de curta durada), els joves van desenvolupar gradualment les seves habilitats de comunicació, col·laboració, pensament crític, creativitat i cura. Així com també van estar exposats a habilitats d’investigació, planificació, implementació i presentació.

A més, pròximament, aquests joves realitzaran el segon any del projecte juvenil (Youth Project) on hauran de completar 200 hores de voluntariat (Social Hours) en alguna organització social de la ciutat. Esperem que utilitzin aquestes habilitats apreses en el seu segon any d’Amics Youth Project i en la vida real.

Amb el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès