Patan CH

Taller de salut a Patan

El 25 de gener es va organitzar un taller de salut a la casa d’acollida de Patan Children’s Home. El taller es va dur a terme amb l’ajuda del personal del centre d’activitats de Katmandú. Al voltant de 30 nens van participar al taller.
El motiu principal d’aquest taller és donar a conèixer als nens mètodes bàsics d’atenció mèdica en cas de necessitat immediata. El taller es va realitzar amb les nenes més grans, que van des del nivell 6 fins a Batxillerat. Amb la resta dels nens més petits, vam organitzar diferents jocs, cantant rimes i pintant dibuixos relacionades amb els hàbits saludables.
En general, el taller va ser molt efectiu i útil per als nens. La realització d’aquest tipus de programes pot proporcionar una àmplia varietat de coneixements relacionats amb la salut.