Amor CH

Taller de salut a Mahendranagar

Del 16 al 20 de gener d’aquest any es va dur a terme a Amor Children’s Home, a Mahendranagar, un taller de salut juntament amb un esdeveniment esportiu de 4 dies. En total van participar 34 nens a l’esdeveniment, que va ser organitzat pel personal d’Amics del Nepal.

El taller de salut, d’1 hora de durada, d’atenció bàsica i primers auxilis es va realitzar juntament amb les demostracions de medicaments bàsics durant el primer dia. Les activitats d’esport, els equips i els diferents jocs classificats segons la capacitat dels nens es van dur a terme en els dies posteriors. Les activitats esportives van ser tant físiques com mentals: carreres de matemàtiques, fútbol, recerca del tresor, bàdminton, etc. Tots els nens d’Amor Children’s Home van participar i van gaudir un munt l’esdeveniment.

L’objectiu principal d’aquest esdeveniment va ser sensibilitzar els infants sobre l’atenció mèdica bàsica i els medicaments, així com desenvolupar l’hàbit de l’esportivitat i encoratjar els seus talents esportius. A més d’això, aquest tipus d’esdeveniments sempre han ajudat als nens a desenvolupar la seva creativitat i habilitats de treball en equip. Amics del Nepal porta a terme aquest tipus d’esdeveniments a les llars dels nens cada any per permetre’ls tenir accés a una vida qualitativa.