Esdeveniments

Menjars solidaris i el dia de la dona, participa-hi!

Aquest 2020 és el 25è aniversari d’Amics del Nepal. Ens hem proposat organitzar 25 activitats per a commemorar-ho i poder seguir creant oportunitats per aquells que ho necessiten.

Els primers actes seran menjars solidaris i la celebració del dia de la dona. Participa-hi, gaudeix del menjar nepalès, de música, poesia i solidaritat.

Engegarem amb un clàssic, el dissabte 29 de febrer a Benicarló, sopar solidari organitzat per en Tonyo i la penya Setrill. Vine a menjar momos! Els beneficis seran per la casa d’acolliment de Bhimphedi.

El proper dijous 5 de març a les 20h, començarem a celebrar el dia de la dona participant al concert gratuït “Buscant l’estrella Polar”, organitzat pel conservatori municipal de música de Barcelona (c/ del Bruc, 110). Podrem gaudir d’obres de compositores escandinaves. Hi haurà una paradeta d’Amics del Nepal a favor del programa d’alfabetització de dones. No us ho perdeu!

I finalment, el dissabte 7 de març, l’acte pel dia de la dona: Solidaritat, Poesia i Gastronomia a Montornès del Vallès. L’acte s’organitza amb col·laboració amb l’ajuntament de Montornés dins dels actes del dia de la dona i hi col·laborarà la ONG be artsy. 

Esperem que pogueu venir i participar per poder fer del 25è aniversari d’Amics del Nepal una celebració de solidaritat. Ens veiem!