Esdeveniments

Vine el 24 de novembre a celebrar els 24 anys d’Amics del Nepal

El pròxim diumenge 24 de novembre, a les 17h,  us volem acostar a un país que enamora, sobretot per la seva gent, però també per les seves muntanyes i paisatges. Aquest any us convidem a la trobada anual que celebrarem al Conservatori Municipal de Música de Barcelona.

Serà un acte molt familiar i especial donat que comptarem amb la nostra coordinadora de projectes a Nepal, la Kavita Gurung, que ens explicarà tots els racons d’Amics del Nepal de primera mà i un repàs de les tasques realitzades durant el 2019.

També tindrem música de la mà de Manish Shrestha (música tradicional nepalesa), Cristina Morales (al piano), Mònica Sans (cançons de concienciació) i altres sopreses.

Podreu adquirir els nous calendaris, bosses del programa d’alfabetització de dones, espelmes, la loteria i els regals solidaris per Nadal.

Acompanyeu-nos en aquest dia especial. L’entrada és lliure i l’espai on ho celebrarem, meravellós.