Esdeveniments

Visita de la Kavita Gurung a Catalunya

Feia molts anys que no venia a Catalunya cap membre de l’equip nepalès d’Amics del Nepal. Aquest any, a les portes del 25è aniversari, hem pogut tenir entre nosaltres a l’actual coordinadora de projectes, Kavita Gurung.

Durant 17 dies ha tingut una agenda ben plena de reunions, visites i actes:

La visita al CRAE Puig d’Olena ens va donar bones idees de millora, com per exemple el de les famílies col·laboradores que intentarem engegar a Katmandú imitant el programa que es fa a Catalunya.

Xerrada i pica pica a Sant Quirze del Vallès organitzats per Ateneu del Món on també va asistir l’alcaldesa i responsable de cooperació del municipi. La Kavita també va ser convidada a fer una xerrada i debat amb els estudiants de 4t d’ESO de l’institut Salas Xandrí de Sant Quirze. Moltes gràcies Sant Quirze!

Activitats i berenar solidari a l’escola Joan Blanquer de Castellar del Vallès. Quan s’entra a l’escola es respira el Nepal, tots els nens coneixen el Nepal i la casa d’acolliment de Bhimphedi, i tant ells com les famílies participen en organitzar berenars solidaris un cop al trimestre. Moltes gràcies Castellar!

La Kavita ha participat també en els menjars solidaris de Barcelona i Vilassar de Mar, on ens vam fer un fart de fer i menjar momos. Aquest 2019 s’han pogut fer nou menjars solidaris a diferents localitats, amb una recaptació total d’uns 7000€. Moltes gràcies a tots aquells que ho feu possible! 

A més, la Kavita també ha pogut fer altres xerrades a l’EOI de Terrassa, FEDAC Ripollet i reunions de Junta Directiva, reunions de treball amb voluntaris i amb el responsable de cooperació de la facultat d’educació, psicologia i esport de la Universitat Blanquerna d’on esperem que en pugui sorgir un bon projecte de col·laboració.

Ara només ens queda la trobada anual d’Amics del Nepal, on esteu tots convidats, per a poder trobar-vos amb la Kavita i poder-li desitjar un bon viatge de tornada al Nepal on ha de seguir coordinant els projectes d’Amics del Nepal. Animeu-vos a venir aquest diumenge 24 de novembre de 17h a 19.30 al Conservatori Municipal de Música de Barcelona, Carrer del Bruc 110, Barcelona.