Esdeveniments

Barcelona nepalesa

El cap de setmana passat Barcelona va viure varies activitats de cultura nepalesa.

Dissabte Amics del Nepal va organitzar un sopar a l’escola Roig-Tesalia al carrer Marina. 32 persones vam cuinar i menjar puri (pa nepalès), verdures, pollastre, té i lassi de plàtan, tot a l’estil nepalès dirigit per la nostra cuinera nepalesa i membre de la junta directiva d’Amics del Nepal, Manisha Gurung. Gràcies a les donacions i a la botiga de productes nepalesos, es van recaptar un total de 428,52 € per als projectes d’Amics del Nepal! Moltes gràcies a tots els que vau venir!

Mentre hi havia el sopar nepalès d’Amics del Nepal, un grup de nepalesos (WAAN) que viuen a Barcelona van organitzar un programa cultural a les Cotxeres de Sants, on no hi va faltar la música per músics nepalesos i també la Mònica Sans, la coordinadora del projecte AWASUKA. Tothom s’ho va passar molt bé!

Diumenge encara quedava un acte ben especial. Slow Food Barcelona (https://slowfoodkitchenbcn.com/) va organitzar un taller de cuina nepalesa. La Manisha Gurung va dirigir aquest taller de 12 a 15h on va ensenyar a cuinar pakhodas, momos, samosas i alu chop. Un taller on vam ser 15 persones i vam recaptar 180 € per als projectes d’Amics del Nepal. Gràcies Slow Food Barcelona!

No us perdeu les fotos dels tres actes!

El proper sopar solidari serà al febrer de nou a Benicarló amb els nostres Amics de la penya Setrill dirigit per en Tonyo!