Classes de dansa Esdeveniments Programa de joves Setmana social (SW)

4t Concurs de Dansa

El Centre d’Activitats Amics del Nepal de Katmandú va realitzar el seu 4t Concurs de Dansa el 22 de desembre de 2018. Després del terratrèmol que va assotar al Nepal el 2015, AN organitza des de llavors aquest esdeveniment amb l’objectiu de brindar alleujament i entreteniment a la comunitat. La competició es porta a terme tots els anys entre nens i joves, la majoria dels quals pertanyen a les comunitats més grans de Chabahil i Boudha.
En aquesta 4a edició, vam rebre al voltant de 45 participants que van actuar sols, en duo o en grups. Al voltant de 25 participants van arribar a l’enfrontament final el 22 de desembre, que es va dur a terme al Saló Comunitari de Maijubahal.
Ens va sorprendre una nena amb discapacitat física que es va defensar molt bé en l’esdeveniment juntament amb els altres participants. Per seguir motivant tals talents, també proporcionem regals com a mostra d’agraïment.
A més de brindar ajuda a la comunitat, l’esdeveniment també s’enfoca en desenvolupar les habilitats dels nostres joves per organitzar i administrar aquest tipus d’esdeveniments i aprendre d’ells. Així doncs, la Competició de Dansa ha estat una plataforma perquè els joves mostrin el seu talent i habilitats com a organitzadors, ja que l’esdeveniment va ser organitzat i administrat per ells mateixos, amb el suport del nostre personal i voluntaris.

  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA