Esdeveniments

Representació teatral

El divendres 23 de Novembre, paral·lelament a la Trovada anual d’Amics del Nepal, va tenir lloc una representació teatral solidària de l’obra de teatre “L’Avar”, a càrrec del grup de joves d’El Ciervo Teatre i gràcies a la organització de l’associació Ateneu del Món. Gràcies a aquesta actuació solidària es van recaptar 600€, que destinarem als nostres projectes a Nepal. Un any més, estem immensament agraïts a El Ciervo Teatre i a l’Ateneu de Món per a fer-ho possible.

Els mateixos membres del grup de teatre juvenil ens han fet la crónica. Moltíssimes gràcies!

“Som els Joves d’El Ciervo Teatre, i ens va encantar actuar a la Patronal de Sant Quirze del Vallès el passat divendres 23 de Novembre.
Ens vam sentir molt ben acollits, ja fos pels organitzadors (Ateneu del Món) com pel públic, vam notar que els hi estàvem fent passar una bona estona i gaudir de l’obra.

Però això no és el millor d’aquesta experiència. La raó que va fer que la gaudíssim encara més, va ser que els diners que recol•lectàvem amb les entrades, anessin cap a la ONGD Amics del Nepal. Amb aquest simple fet estàvem ajudant a gent que ho necessita fent una de les coses que més ens agrada fer, actuar, i això no té preu.

Ens ha encantat participar i aportar un petit gra d’arròs en tot aquest gran i meravellós projecte.”