Patan CH

Dos nadons més a la família

El passat 2 de novembre, per recomanació de la Junta Central del Benestar dels Infants del Govern del Nepal, hem admès en Aajad i en Deepak a la família de la casa d’acolliment de Patan. Aquests dos nadons van néixer el 15 de juny i 19 d’agost d’aquest any, respectivament. Els dos són fills de dues nenes de 16 i 15 anys que van ser forçades en els seus pobles, i que van quedar embarassades.

La casa d’acollida de Patan, gràcies a les bones instal·lacions, acull a dia d’avui 68 nadons i nenes d’entre 0 i 20 anys. Aquest centre està envoltat de camps d’arrós en una preciosa zona a les afores de Kathmandú. A més, al ser molt proper a la capital, també poden anar a bones escoles i tenir l’hospital a l’abast.

Tot i que les adopcions internacionals estan tancades, si que hi ha algunes adopcions nacionals. Actualment 4 dels nadons de la casa estan pendents d’adopció.

Així doncs, l’Aajad i en Deepak ja són a la seva nova casa, on potser que hi siguin tota la infantesa o que hi siguin fins que siguin adoptats. En tot cas, podran tenir una bona educació i estima per poder créixer feliços i sans.

Feu-vos Amics del Nepal per a que puguem seguir donant una bona infantesa a tots aquests nens i nenes del Nepal!

https://amicsnepal.civi-go.net/ca/fest-te-amic