Amor CH Voluntariat

Els voluntaris es despedeixen de Mahendranagar

Els voluntaris de Mahendranagar han arribat al final del projecte. Durant aquest mes no han parat de fer activitat tant a Amor Children’s Home, com a l’escola Florida. Cada dia han realitzat activitats diferents com fer polseres de fil, han jugat a jocs tradicionals catalans per intercanviar cultures, han fet tallers de màscares, concursos de ball i competicions esportives, veure la pel·lícula de Jurassic World i activitats culinàries com fer un pastís amb llet galetes i xocolata entre tots.
També han fet pancartes de paper per animar a l’equip de futbol de l’escola Florida, on juguen alguns dels nois d’ACH, i les han utilitzat per animar-los en els partits que han jugat durant aquest mes i els ajudava a aconseguir la victòria.
Per altra banda, també han realitzat accions de neteja mitjançant jocs, per netejar el Hostel i les habitacions de tots els nens. També han col·locat les papereres que van pintar les primeres setmanes i les han utilitzat per recol·lectar tota la brossa.
Des d’Amics del Nepal els donem les gràcies per tota la feina realitzada!