Esdeveniments

Dinar solidari a Terrassa

El dissabte 22 de setembre Amics del Nepal va organitzar a Terrassa el primer menjar/taller solidari del curs 2018/19.

El primer pas el van fer la Núria i el César, que van pensar en la millor localització per al dinar solidari: la seu dels Minyons de Terrassa. En Cèsar, membre dels Minyons va parlar amb l’organització i molt amablement ens van cedir el seu espai per a l’acte solidari. Estem molt agraïts pel suport donat per part dels Minyons i per la parella que gestiona el bar del centre que van ser de gran ajuda per a que l’acte fos un èxit.

Van assistir 54 persones al dinar solidari de les quals la meitat van venir dues hores abans per ajudar a preparar el menjar, per parlar, escoltar música, veure els productes de la botiga solidaria, riure i tastar les “pakhodas”.

Cap a les dues i mitja ens vam seure a taula a menjar “puri” amb verdures i pollastre. A tothom li va encantar, un aplaudiment per tots els cuiners! Després iogurt amb fruita, dolços nepalesos i té nepalès amb llet, mentre la Manisha ens cantava una cançó.

Un dia molt agradable entre gent meravellosa. Gent de Nepal, Japó, Bangladesh, Estats Units, Andalusia, Benicarló, Sabadell, Terrassa, Rubí… que tots junts vam descobrir nous sabors i vam recaptar 615,37€

El mes d’octubre farem menjars solidaris a Vilassar de Mar i Benicarló. Si coneixeu algun lloc i prou gent per a organitzar un d’aquests actes, no dubteu en posar-vos en contacte amb Amics del Nepal.