Amor CH

Amor Children’s Home: Esdeveniment esportiu

AMOR CHILDREN’S HOME es troba a 700 km de Kathmandu, però això no és un obstacle per a què els nostres joves s’hi acostin cada tres mesos per oferir activitats i tallers als nens de la casa d’acolliment per tal de motivar-los i despertar la seva curiositat per participar i col·laborar tots junts.
L’últim Juliol vam organitzar un esdeveniment esportiu en el que a través de diferent disciplines esportives els nens podien passar una bona estona i per altra banda organitzar-se ells mateixos per millorar en totes les modalitats. Bàsquet, futbol, badminton, carreres, etc.  Durant tres dies els nens van disfrutar dels jocs tot intentant d’obtenir el trofeu final.
Tots junts van tenir l’oportunitat de descobrir el potencial per ser líders aixi com fer-los conscients de com en són de capaços de gestionar-se en diferents situacions.