Classes experimentals (EL) Classes per projectes (PBL) Esdeveniments Programa d'infants

Celebració del Dia dels Infants

Tots els nens i nenes apadrinats per Amics del Nepal a Kathmandu acompanyats dels infants de la comunitat es van trobar al centre d’Activitats d’Amics del Nepal el Divendres 15 de Setembre per celebrar el Dia dels Infants. Els nens i nenes més grans van ser els i les encarregades d’organitzar l’esdeveniment acompanyats de l’equip de joves i personal d’Amics del Nepal.
L’obertura del programa va còrrer a càrreg dels nens i nenes que van fer un discurs sobre els Drets dels Infants i el van seguir representacions musicals i de dansa representades pels propis nens i nenes.Hi van haver activitats esportives (curses, gincanes i una competició de ping pong entre d’altres). Vam preparar menjar especial per a tots els convidats que van disfrutar i quedar molt satisfets amb l’organització de l’event.

Tot el centre va ser transformat en diferents sales d’activitats per què els nens i nenes poguessin anar de l’una a l’altra descobrint tot el que havíem preparat per a ells. Van venir gairebé 70 infants que van disfrutar d’un esdeveniment amb gran èxit. Els nens i nenes es van conèixer els uns als altres i el més important és que van tenir l’oportunitat de celebrar el Dia dels Infants d’un forma molt especial, força diferent del que acostumaven a fer.

La intenció d’Amics del Nepal a través del seu centre d’Activitats i aquests esdeveniments és potenciar la vida i cooperació comunitària per tirar endavant iniciatives cíviques i donar suport al desenvolupament social i cultural de la comunitat.