Esdeveniments Hores socials (SH) Programa de joves Setmana social (SW)

Dia Nacional de la Neteja

El Dia Nationwide Cleanup (Dia Nacional de la Neteja), els joves d’Amics del Nepal de les classes XI i XII van representar una obra de teatre a la Patan Durbar Square sobre la crema d’escombraries i la mala gestió dels residus. L’acció va ser oganitzar per Clean Up Nepal amb el suport de diferent ONGs i associacions. Van assistir-hi algunes personalitats com l’Ambaixador Australià que cada any dóna suport a aquest esdeveniment.

Els nostres joves van tenir l’oportunitat de fer teatre en un lloc tan emblemàtic i històric com la plaça Durbar de Patan on van tenir un gran públic mentres feien crèixer la conciència sobre la gestió dels residus i la mala pràctica de cremar-los, un dels grans problemes actuals al Nepal.

Des del 2016 els joves d’Amics ha donat suport a Clean Up Nepal per difondre el missatge de tenir un entorn més net i més saludable tot evitant la contaminació a causa d’aquestes pràctiques. El darrer any vam tenir la oportunitat de representar una obra en un espai tan emblemàtic com la Stupa de Bouddhanath.