Esdeveniments Programa de joves

Dia Nacional de la Neteja

El Dia Nationwide Cleanup (Dia Nacional de la Neteja), els joves d’Amics del Nepal de les classes XI i XII van representar una obra de teatre a la Patan Durbar Square sobre la crema d’escombraries i la mala gestió dels residus. L’acció va ser oganitzar per Clean Up Nepal amb el suport de diferent ONGs i associacions. Van assistir-hi algunes personalitats com l’Ambaixador Australià que cada any dóna suport a aquest esdeveniment.

Els nostres joves van tenir l’oportunitat de fer teatre en un lloc tan emblemàtic i històric com la plaça Durbar de Patan on van tenir un gran públic mentres feien crèixer la conciència sobre la gestió dels residus i la mala pràctica de cremar-los, un dels grans problemes actuals al Nepal.

Des del 2016 els joves d’Amics ha donat suport a Clean Up Nepal per difondre el missatge de tenir un entorn més net i més saludable tot evitant la contaminació a causa d’aquestes pràctiques. El darrer any vam tenir la oportunitat de representar una obra en un espai tan emblemàtic com la Stupa de Bouddhanath.