Cases d'acolliment Esdeveniments Hores socials (SH) Programa de joves

Festival del menjar a Siphal Protection Home

Un cop més els nostres joves van visitar la casa de protecció d’infants de Siphal per oferir una experiència culinària grupal.
Hem estat treballant contínuament amb rls infants i treballarores d’aquest centre per involucrar-los en aquesta activitat
mensual.
Coordinar tots els nens i nenes no és una tasca senzilla i els joves organitzen differents equips per preparar els ingredients, el.laborat la recepta, servir el menjar i netejar les instal.lacions. Mitjançant totes aquestes activitats els infants descobtmreixen una nova manera d’interactuar mentre treballen per un objectiu comú.
Aquest cop vam servir entrepà d’ou. Al Nepal no és molt típic menjar pa, per aquest motiu els Joves van considerar que era una bona ocasió per preparar aquest berenar. Pels nois i noies de diversitat funcional els vam servir patata bullida i ou.
En total 100 persones! No són poca entrepans! El mes que ve tornarem amb un nou menú!