Programa d'expansió Programa de joves

Les cartes de denegació eren part de la meva vida, però ara ja no!

El Centre d’Activitats d’Amics del Nepal ha ofert classes d’informàtica per la Comunitat de Maijubahal des del novembre de 2017. És una gran oportunitat per als Joves i dones que no es poden permetre un curs en una acadèmia, donat que poden aprender a fer servir diferents programes, des de l’entorn d’ofimàtica fins a l’edició de fotografies i vídeo. L’objectiu principal d’aquestes classes d’informàtica és donar el coneixement necessari per obtenir una feina en el món d’avui en dia.
Continuarem oferint aquest servei a la comunitat. Aquí teniu l’experiència personal d’una de les nostres estudiants.

Les cartes de denegació eren part de la meva vida, però ara ja no!

“Namaste! El meu nom és Parbati Dhakal. Estudio a la Universitat i estic en el meu tercer any. Vaig estudiar en una escola pública en un poble i vaig mudar-me a Kathmandu per poder seguir estudiant. Era essencial per a mi trobar una feina però mai havia tingut contacte amb cap mena d’aprenentatge d’informàtica. Qualsevol curriculum que vaig enviar va ser rebutjat, perquè tot i que tenia un bon nivell d’anglès, l’informàtica era imprescindible per qualsevol feina. Això em va posar molt trista i em va fer perdre l’esperança. Per mi no era possible pagar un curs d’informàtica en una acadèmia i fer front a les meves despeses d’estudis, lloguer i menjar. Kathmandu no és una ciutat barata. Un dia vaig trobar el Centre d’Activitats d’Amics del Nepal i em vaig apuntar a les classes d’informàtica on podia estudiar sense cap cost i on podia aprendre des de navegar per internet i fer-me el correu fins a tots els programes d’ofimàtica. Ha sigut una oportunitat única i increïble i ara puc dir que sóc capaç i estic preparada per tornar a buscar feina. 

Amb el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès