Notícies

Recollim fotografies pel nou calendari 2019

Qui és Amics del Nepal

Amigues i Amics,

Estem començant a preparar el calendari d’AMICS DEL NEPAL. Un calendari que cada inici de mes ens mostra una nova instantània de Nepal, un moment, un paisatge o una mirada propera a algun dels nostres projectes. Amb aquest calendari donem a conèixer la realitat del país, així com la tasca que es duu a terme sobre el terreny. D’altra banda, ens permet obtenir part dels fons per tal de poder seguir treballant. L’any passat vam obrir convocatòria als voluntaris perquè ens enviessin fotografies que per ells mostressin què és AMICS DEL NEPAL. Enguany, volem obrir la convocatòria a tres col·lectius indispensables per a nosaltres:

Els voluntaris, tots aquells que heu format, formeu i/o formareu part d’aquesta petita gran família. Us volem tornar a donar la possibilitat d’enviar una fotografia que per vosaltres sigui representativa d’AMICS DEL NEPAL: fotografies a terreny o fotografies d’activitats organitzades per dinamitzar, recaptar fons i/o difondre la tasca de l’associació. AMICS DEL NEPAL requereix d’una feina dia a dia imprescindible, i creiem que també és important donar-la a conèixer.

Els joves del Projecte Jove de Kathmandhu. Volem que els mateixos membres dels nostres projectes siguin partícips, pel que esperem que els joves de Katmandú ens envieu fotografies amb una mirada que nosaltres mai podríem igualar.

Els “enamorats de Nepal”, aquells que viatgeu amb sentit buscant l’essència d’aquest magnífic país.

A tots vosaltres us animem a enviar-nos les vostres fotografies abans del dia 30 de Setembre al correu electrònic: amicsnepal@amicsnepal.org

Requisits:
Format de la imatge: .JPEG
Direcció de la imatge: HORITZONTAL
Resolució de la imatge: ALTA (300DPI)
Incloeu el nom de l’autor, un títol i un resum del que representa la imatge.