Esdeveniments Hores socials (SH) Programa de joves

Continuem amb els tallers sobre malbaratament

Joves Amics del Nepal

En els últims dies els nois i noies del Projecte Jove d’Amics del Nepal van continuar amb les obres de teatre, aquest cop a l’escola Kotshwore Saraswati Madyamik Vidyalaye en col·laboració amb Clean Up Nepal i com a part del programa Zero Wastage. El resultat va ser genial, ja que, malgrat estar principalment enfocat pels estudiants de les classes 6 i 7, van acabar sumant-se els alumnes i membres d’staff de tota l’escola.

Abans de començar el programa, i tal i com estava planejat, els nois van participar en la neteja de l’escola. L’organització va ser realment bona i el programa va complir l’objectiu de funcionar com a eina per impulsar el concepte de segregació de residus als alumnes. Els nois ho van passar genial i van poder divertir-se mentre aprenen, cosa que resulta importantíssima per la seva educació. A més, els conceptes que van adquirint amb aquests programes resulten de gran utilitat, ja que no només els desperten el sentit de responsabilitat a ells mateixos, sinó que afavoreixen el desenvolupament del país i ajuden a controlar la contaminació que està sorgint de manera inesperada a Nepal.

El resultat final va ser magnífic, ja que els estudiants van tenir l’oportunitat, no només de practicar i aprendre sobre la gestió de residus, sinó que també van segregar-los i portar-los a la zona de residus ells mateixos.

Amb el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès

 

  • Joves Amics del Nepal