Bhimphedi CH

Nous nens a Balmandir- Bhimphedi

Bhimphedi Amics del Nepal

El passat 16 de març va ser un dia especial. Al Nepal gairebé cada dia és una aventura però aquest dia 6 nens van passar a formar part de la família de Balmandir Bhimphedi. El director del centre, Surendra Sapkota,  va  anar a buscar aquests 6 menuts a la NCO a Kathmandu i al vespre  mateix van arribar a la casa d’acolliment on els van rebre els seus nous germans i germanes. Volem donar les gràcies a dos joves del Projecte Jove d’Amics del Nepal a Katmandú, ja que van ajudar al Surendra en aquesta costosa feina que és la de portar 6 nens fins a bhimphedi, doncs és un viatge mogut d’entre tres i quatre hores.

El Ram, el Sisir, el Basanta, el Rabi,  el Sandeep i el Laxman – tots entre 4 i 6 anys -, han arribat per revolucionar la casa un cop més. Amb el poc temps que porten aquí però, ja estan molt adaptats i s’ho estan passant d’alló més bé. Ja sigui investigant la casa mateix com relacionant-se amb els seus nous amics i amigues.

Creiem i sabem que estaran molt bé a Balmandir, on tindrem cura d’ells i les seves necessitats en un ambient acollidor i en un espai inmillorable. Entenem que potser és un moment delicat en les seves petites vides, i és per això que hem contractat una nova Didi per fer la seva adaptació més fàcil. Tot i això, la millor ajuda que poden tenir aquests petits en la seva adaptació és la dels  grans de la casa, que ja saben com funciona aquesta experiència i saben crear un ambient còmode i acollidor des del primer moment en que nens nous posen un peu a la casa.