Classes per projectes (PBL) KEBS Programa d'infants

Excursió a Godavari

Escolars Amics del Nepal

Amics del Nepal organitza classes de diumenge a dijous als estudiants KEBS., així com a d’altres estudiants de l’escola. Aquest programa els ha estat ajudant des de fa molts anys aportant beques escolars pels més necessitats. A més, dues vegades l’any, després del festival Dashain, portem als estudiants a visitar diferents llocs.

El 18 de novembre vam realitzar la nostra segona visita al Jardí Botànic Nacional a Godavari (Lalitpur). En total érem 31 participants incloent els mestres. Vam sortir cap al nostre destí a les 10:00 am, i tan aviat com vam entrar a l’autobús, els estudiants van començar a cantar. Després d’una hora de viatge vam arribar a Godavari. L’objectiu de visitar el Jardí Botànic és obtenir alguns coneixements sobre diferents plantes estranyes i exòtiques, herbes i plantes medicinals. A través d’aquest aprenentatge, els estudiants poden millorar el seu coneixement general i no només centrar-se en el que aprenen en els llibres.

Vam aprofitar per visitar també diferents llocs de Godavari. Vam fer fotos dels estudiants i vam visitar la cascada. Després d’explorar l’entorn de Godavari, ens vam asseure en un clar per gaudir del dinar.

Asseguts en rotllana vam menjar uns entrepans. Després dels entrepans vam posar música i alguns de nosaltres vam començar a ballar, mentre altres jugaven i es feien fotos amb els seus amics. Ho vam passar molt bé a l’excursió.

 

  • Escolar Amics del Nepal