Amor CH FIBS Voluntariat

Estiu 2017 a Mahendranagar

Centre acollida Amics del Nepal

Aquest estiu els voluntaris de Mahendranagar han treballat de valent sobretot al Hostel d’Amor Children’s home: s’han implicat en millorar el manteniment del hostel pintant el menjador, alguns passadissos i el mobiliari d’aquest. Fins i tot s’ha construït una porteria de futbol amb canyes de bambú.

També es va fer una competició de neteja d’habitacions tot fent que prenguessin consciència de el perquè és important tenir-les netes sempre. Totes les estones amb els nens les van omplir d’activitats esportives, jocs, tallers i gincames i una excursió inoblidable a Jaksvhd on van fer un pícnic.

Al Florida International Boarding school s’hi van fer unes activitats preparades pels voluntaris d’estiu relacionades amb la higiene bucal i també amb l’esport.

I gràcies a l’aportació de la fundació Francisca Roviralta, a qui volem agrair especialment la seva col·laboració sostinguda en el temps, es va poder reparar l’autobús de l’escola que estava espatllat.

 

  • Cases acollida Amics del Nepal