Classes experimentals (EL) Programa d'infants

Esdeveniment final del tercer trimestre de l’any

El tercer trimestre de les Classes Experimentals van concloure el 13 de gener, després de deu setmanes, amb l’esdeveniment final centrat en el tema de la Solidaritat. Durant tot el trimestre, els estudiants han participat en activitats artístiques com la creació d’un mosaic, cantar, ballar, fer presentacions i una visita de camp, totes dissenyades per posar èmfasi en el paper de la creativitat i l’expressió en la construcció d’una comunitat sòlida. El focus principal d’aquest trimestre ha estat fomentar un sentiment de comunitat entre els estudiants i introduir-los en els conceptes de solidaritat, destacant la importància de l’art i la música en la cohesió.

L’esdeveniment es va dur a terme al Centre d’Activitats d’Amics del Nepal on els estudiants, els becaris i els treballadors es van reunir per participar-hi. Els estudiants van mostrar el seu aprenentatge a través de diversos mitjans, incloent-hi art en mosaic, cant, ball i presentacions, expressant la idea d’unitat i la importància de la solidaritat en diferents aspectes de la vida. A mesura que l’esdeveniment avançava, tres estudiants plens d’energia van assumir el paper d’amfitrió, guiant l’audiència a través de les actuacions. Els estudiants també van liderar la presentació de l’art en mosaic, que es va crear utilitzant diferents elements no utilitzats dels voltants, posant èmfasi en la unitat i la col·laboració. Les actuacions de cant i ball van reforçar encara més el missatge que, malgrat la diversitat, tots els individus conviuen, mostrant respecte mutu i cura per les cultures dels altres. Alguns estudiants també van fer presentacions basades en la seva comprensió del tema del tercer trimestre de solidaritat.

L’esdeveniment va concloure amb l’audiència enganxant missatges al mur de solidaritat utilitzant post-its, seguint una sessió interactiva amb els estudiants. Mirant cap endavant, les pròximes sessions d’Aprenentatge Experiencial es centraran en els drets de les dones, oferint als estudiants una oportunitat d’aprofundir en aquesta important qüestió social.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: