Hores socials (SH) Programa de joves

Comença l’Hora Social (SH 12)

Les classes de l’Hora Social van començar el 6 de juliol amb un enfocament especial en orientació professional durant la sessió inicial. Al llarg de les properes 10 setmanes, els estudiants exploraran les seves trajectòries professionals, les seves fortaleses personals i les àrees en què poden millorar. El programa també posa èmfasi en el desenvolupament de les habilitats personals per millorar l’autoconsciència i capacitats personals.

Un aspecte significatiu del curs implica la creació de bons currículums i l’establiment d’objectius clars, tot descobrint possibles oportunitats de mentorat i ocupació que coincideixin amb els interessos i habilitats individuals. El grup consta d’un total de nou joves emprenedors, cadascun preparat per participar activament en aquesta iniciativa educativa transformadora. Aquestes sessions es duen a terme els dijous, amb una durada de dues hores d’1 pm a 3 pm. El temari cuidadosament elaborat i les sessions interactives d’aprenentatge serveixen conjuntament com una plataforma per a l’empoderament d’aquests estudiants mentre fan el camí cap a un futur prometedor i satisfactori.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: