Classes experimentals (EL) Programa d'infants

Acte Final del tercer trimestre del curs 2022/23 d’Aprenentatge Experimental

El passat 14 de gener, el grup d’Aprenentatge Experimental (EL) va realitzar l’esdeveniment per tancar el tercer trimestre. Durant aquest trimestre, els i les alumnes han treballat el concepte de solidaritat i la seva importància. En l’acte, van presentar les seves troballes i coneixements sobre la solidaritat compartint les seves experiències i aprenentatges. A més, van cantar una cançó col·lectiva sobre la unitat i la solidaritat, i van fer un ball cultural. Va ser un acte breu presentat als alumnes del projecte PBL al Centre d’Activitats.
En les últimes vuit sessions, l’alumnat ha treballat el concepte de solidaritat i la seva importància a través de vídeos i activitats a classe. També se’ls ha animat a fer una activitat solidària cada setmana, com ara netejar les seves habitacions, ajudar a la seva família amb les tasques domèstiques o mantenir el seu espai personal net.
Les activitats del projecte d’EL es fan cada dissabte amb alumnes de vuitè, novè i desè grau al Centre d’Activitats d’Amics del Nepal. A causa de la limitació de temps d’aquestes activitats, és difícil poder oferir prou exposició als conceptes en estudi. Tanmateix, a través d’algunes visites de camp, de ponents convidats, de tallers i petits esdeveniments com aquest, hem pogut animar-los i motivar-los a aprendre més i desenvolupar les seves habilitats de comunicació, pensament crític i lideratge.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: