Classes experimentals (EL) Programa d'infants Programa de joves

Clausura de les sessions de dissabte

El projecte de 10 sessions vivencials sobre el tema “Drets i responsabilitats” es va clausurar el 25 de setembre al centre d’acollida de Patan.

Durant aquest projecte no s’han pogut fer sessions amb sortides organitzades ni esports o altres activitats d’aprenentatge vivencial perquè el Nepal encara no s’ha recuperat de la pandèmia. Tot i això, a mesura que tot comenci a tornar a la normalitat, aquestes activitats es tornaran a fer perquè els nens tinguin un aprenentatge més complet.

El projecte es va dur a terme durant els primers tres mesos, de juliol a setembre de 2021 després del segon bloqueig del Nepal. 14 nens i nenes entre 13 i 15 anys van participar en aquest projecte. Durant les 10 sessions es van fer diverses activitats i discussions grupals. Les primeres sessions es van dur a terme en línia i les darreres sessions es van poder fer presencialment al Centre d’Activitats d’Amics del Nepal.

En aquest esdeveniment final, els nens d’aquest projecte van col·laborar amb els estudiants del Programa de Joves i van fer un espectacle meravellós, una comèdia amb ball i música, amb un públic entusiasta de més de 50 nens i nenes de la casa d’acollida de Patan.

Amb el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès i Montornès del Vallès