Bhimphedi CH Cases d'acolliment

Batuli, a Balmandir fan un curtmetratge

Des del mes de març que les escoles estan tancades al Nepal, i no té pinta que s’obrin aviat. A final de juny van alleugerir un confinament que va fer molt de mal a l’economia de les famílies, però a causa de l’augment dels casos ara s’han vist obligats a tornar a imposar confinaments estrictes.

A la casa d’acolliment de Bhimphedi els nens estan ben cuidats pel personal i han mantingut bones rutines d’estudi, de col·laboració amb les tasques de la casa i de l’hort i d’activitats esportives i creatives. Aquí us en presentem una, un curtmetratge de conscienciació per als joves dels perills de casar-se quan encara són massa joves. Batuli és un curt on han participat nens i personal de la casa d’acolliment de Bhimphedi. Esperem que us agradi!

El vídeo disposa de subtítols.