Bhimphedi CH Cases d'acolliment

La covid-19 no afecta a l’educació a Balmandir

Des de març, les escoles del Nepal estan tancades i, amb la pandèmia de la Covid19 fora de control, encara no hi ha una data per obrir-les. El govern té por de córrer riscos.

Amb aquesta situació, les activitats d’ensenyament a casa estan prenent més importància. I a la casa de Bhimphedi Balmandir es van començar aquest tipus de classes a mitjans de maig. Fins i tot els nens han fet un examen per avaluar els seus coneixements, habilitats i destreses.

Alguns periodistes nepalesos han visitat la casa d’acolliment per mostrar aquest treball i motivar a altres organitzacions i nens a reprendre els estudis fins i tot quan les escoles estan tancades, qui sap fins quan!

Pots veure el reportatge (en nepalès) amb petites entrevistes i algunes imatges de la casa aquí: https://www.youtube.com/watch?v=tBhDS7oy7G8&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3wzbJSEz5O22YpuxmTWBU8nXYsCkvqsqtKzQIGrttHL2 

I també, pots veure un altre reportatge que hem fet nosaltres en anglès, en aquest enllaç: