Esdeveniments

Menjars solidaris confinats

Amics del Nepal organitza diversos actes per tal de recaptar diners que permeten finançar els seus projectes al Nepal. Un d’aquests actes que ha tingut més èxit són els àpats solidaris, que van néixer com una iniciativa el 2015 a la penya del Setrill, a Benicarló.

La Manisha amb el suport de molts Amics ha transportat la iniciativa arreu del territori català, organitzant 15 àpats solidaris durant els cursos 2018/19 i 2019/20 amb una recaptació total de 11.000€ per a la manutenció dels infants de la casa de Bhimphedi.

Aquest 2020, i amb motiu del 25è aniversari, estava previst continuar i ampliar aquesta iniciativa tant exitosa, però degut a la COVID-19 el dinar solidari del 7 de març a Montornès del Vallès, en motiu del dia de la dona, ha sigut, de moment, el darrer àpat solidari realitzat. No sabem quan podrem fer un altre menjar solidari presencial, potser podrem reprendre aquesta activitat de manera virtual. Mentrestant us deixem aquest vídeo per a que se us faci la boca aigua!