Notícies Programa d'expansió Programa d'infants Programa de joves

Distribució de materials de socors de juny

En aquest moment crucial de la pandèmia global de la covid-19 i enmig de la situació de tancament nacional, que ja s’ha estès durant tres mesos, les famílies ja han començat a quedar-se sense subministraments bàsics d’aliments i estan lluitant per mantenir-se. Això ha portat problemes a molts dels nostres beneficiaris i les seves famílies que pertanyen a llars de baixos ingressos, la majoria dels quals depenen del salari diari.

Després de comunicar-nos amb les famílies dels nostres beneficiaris per conèixer la seva situació, Amics de Nepal va decidir proporcionar alguns subministraments bàsics d’aliments. Depenent de la mida de la família es va calcular la quantitat d’arròs, llenties, arròs batut, oli, sal i sabó que necessitaven. Juntament amb això, les famílies també van rebre efectiu directe per donar suport a les despeses de productes frescos i combustible per cuinar.

El material d’ajuda de juny es va proporcionar a 25 famílies de beneficiaris d’Amics del Nepal al Centre d’Activitats Katmandú al barri de Chabahil el 2 de juny de 2020.

Ajuda’ns a poder seguir proporcionant aquest ajut tan necessària per als propers mesos amb una aportació i amb difusió de la campanya de recaptació de fons que hem obert!

https://www.migranodearena.org/reto/22114/covid19-amics-del-nepal-responde

Moltes gràcies!