Awasuka Bhimphedi CH Esdeveniments

Cinema de consciència: Nepal després del terratrèmol

El passat 19 de desembre, Tarannà viatges amb sentit i Eventos con alma van organitzar un nou Cinema de Consciència. Aquest cop es va omplir el cinema Girona per parlar del Nepal, el terratrèmol del 2015 i la feina feta per Awasuka.

L’acte va constar de la projecció del videoclip de Mònica Sans on juntament amb alguns nens de la casa d’acolliment de Bhimphedi i els Bhimphedi Guys ensenyen els diferents tipus de construccions antisísmiques fetes a Bhimphedi. També es va mostrar el documental Rising Nepal de Miguel Ángel Tobías. 

Tot un èxit que va servir per a recaptar diners per a que Awasuka, a través de Base-A, pugui seguir construint xemeneies, després d’haver-ne construït més de 300 al poble de Bhimphedi.

Per a més informació de l’acte: aquí.